mittakeittiö

laadukkaat
kalusteratkaisut

Palveluumme kuuluu tuotteiden suunnittelu, valmistus ja asennus. Laadukkaasti valmistetut kalusteet kestävät aikaa ja käyttöä. Mittatilauskalusteet ovat aina yksilöllisiä ratkaisuja, joissa asiakkaiden toiveet ja tilojen asettamat vaatimukset voidaan täyttää massatuotteita paremmin. Teemme kalusteita kuten keittiöitä, kaapistoja, ruokapöytiä, sänkyjä, hyllyjä sekä kylpyhuoneiden kalusteita.

Palveluihimme kuuluu:
  • Mittatilauskeittiöt
  • Kiintokalusteet
  • Mittatilaushuonekalut
  • Julkitilojen kalusteet
  • Muut mittatilaustyöt
  • Pientyöt
Huonekalut

Uniikit mittauskalusteet

Puusepänliike Rytinki valmistaa laadukkaita mittatilauskalusteita ja huonekaluja kaikkiin kodin ja yrityksen tiloihin. Toteutamme persoonallisia ratkaisuja kestävyyttä ja laatua arvostaville asiakkaillemme. Suunnittelemme ja  valmistamme kalusteita kuten keittiöitä, kaapistoja, ruokapöytiä, sänkyjä, hyllyjä ja sekä kylpyhuoneiden kalusteita.

Toteutamme ratkaisuja tiloihin ja paikkoihin, joihin ei löydy valmiita kalusteratkaisuja. Voimme räätälöidä mittatilaustyönä valmistetun kaapiston hyvinkin ahtaaseen tai hankalaan tilaan, jolloin tila saadaan hyödynnettyä järkevästi.

Pyydä tarjous
KirjahyllyKylpyhuoneen sisustus

Kestävät puukalusteet ja huonekalut

Puulaji valitaan käyttötarkoituksen, tilan ja toivotun ulkoasun mukaan. Puun pinta voidaan vahata, öljytä, petsata, lakata tai maalata, jolloin käsittelyllä saadaan korostettua tuotteen ominaisuuksia sekä ainutlaatuisuutta. Lisäksi käsittely tekee kalusteista kulutusta kestäviä ja viimeisteltyjä. Suunniteltaessa kalusteita märkätiloihin varmistamme, että käytettävät materiaalit kestävät kosteutta ja roiskeita. Puusta valmistettavaan mittatilauskalusteeseen voidaan tarvittaessa yhdistää muitakin materiaaleja kuten metallia, kiveä tai lasia. Valmistamamme tuotteet ovat korkealaatuisia, huolella ja ammattitaidolla tehtyjä.

Mittatilauskalusteet sopivat tiloihin, joihin ei löydy valmista ratkaisua tai joihin asiakas haluaa persoonalliset ja näyttävät kalusteet.

Keittiön kalusteetPuusepän keittiö
keittiöt ja kalusteet

Toimivat ratkaisut kaiken kokoisiin keittiöihin

Teemme sisustustyöt ja suunnittelemme tilaratkaisuja kaiken kokoisiin keittiöihin. Yhdessä asiakkaiden kanssa löydämme tilaan parhaat kalusteratkaisut, jotka käytännöllisyydellään täyttävät arjen tarpeet.

Oikeilla ratkaisuilla keittiövälineet, astiat ja kattilat ovat aina käden ulottuvilla ja helposti saatavilla. Mittatilauskeittiöt ja -kalusteet tehdään käsityönä ja yksittäiskappaleina, jolloin ne sopivat täydellisesti haluttuun tilaan.

Pyydä tarjous

Keittiön suunnittelu

Suunnittelupalvelussa luomme yksilöllisiä kokonaisuuksia ja räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden tiloihin. Autamme mittaamaan keittiötilan ja suunnittelemme siihen parhaiten sopivat kalusteet, jolloin keittiöstä saadaan käytännöllinen ja toimiva. Suunnittelussa huomioidaan tilan käyttö sekä asiakkaan yksilölliset toiveet.

Teemme jokaisen kalusteen huolellisesti ja panostamme tuotteen toteutukseen sekä viimeistelyyn. Keittiöihin teemme kalusteita kuten kaapistoja, pöytiä, penkkejä ja hyllyjä.

yrityksille

Kalusteet julkisiin tiloihin

Puusepänliike Rytinki valmistaa kalusteita myös yrityksille sekä julkisiin tiloihin. Valmistamme mittatilauskalusteita kuten neuvottelupöytiä ja erikoiskalusteita ravintoloihin, myymälöihin, kouluihin ja toimistoihin. Voimme tarvittaessa toimittaa kalusteet kohteeseen valmiiksi asennettuina.

Kun baaritiski tai muut kalusteet tilataan mittatilaustyönä valmistettuina, saadaan tilasta luotua yrityksen imagoa vastaava. Kalusteiden materiaalit, värit ja muodot suunnitellaan toivotun ilmeen ja tunnelman mukaan. Yksilöllisillä kalusteratkaisuilla voidaan toteuttaa persoonallinen ja näyttävä tila yhdessä muun sisustuksen kanssa.

Pyydä tarjous
Eteisen mittauskalusteetTammiportaat

Tutustu referensseihin

Omaamme ammattitaidon ja osaamisen puusepäntöiden valmistamiseen ja haluamme tehdä jokaisen kalusteen huolellisesti.

Tutustu referensseihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tarpeisiisi sopiva ratkaisu! Toimimme Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla, mutta tarvittaessa myös kauempana Suomessa.

Yhteystiedot